Projects

Samarbeidsprosjekt

Drawing together

Et samarbeidsprosjekt mellom flere nasjoner.

https://www.norceresearch.no/en/projects/relational-wellbeing-in-the-lives-of-young-refugees-in-finland-norway-and-the-uk

Knutsen, Paulsen og Hoem.

Knutsen, Paulsen og Hoem har siden 2006 hatt et kunstnerisk samarbeid. Vi arbeider alle med ulike innfallsvinkler i forhold til områdene eksistensialisme og psykologi.

Vi interesserer oss for individets møte med seg selv og omverdenen, og hvordan dette er farget av tidligere erfaringer. Vi ønsker å belyse at det ikke finnes én objektiv sannhet, men subjektive versjoner av denne.

Digitale verktøy og fotografi er en fellesnevner for oss alle tre. Med ulike medier som vev, fotografi, video og maleri blir resultatene høyst forskjellige og gir seg uttrykk i spennende variasjoner over samme tema.

Vi kan vise til en rekke utstillinger i både inn- og utland. Se nettsider for arbeider, samt cv-er.

www.christinehoem.com/          www.karimerete.com/           www.anneknutsen.com/


Psykisk helse

VIDEO De andre

NB! – her vises et utdrag på 00:07:07. Videoen i sin helhet har en varighet på ca. 20min. En video hvor mennesker med psykiske helseplager svarer på spørsmålet om hvorfor de ønsker å stå fram/være med i denne videoen. Idé og regi: Christine Hoem & Anne Knutsen © 2012 / BONO

Denne bildekrusellen krever javaskript.

3 kommentarer om “Projects

  1. Fantastiks dame og fantastisk kunst! Husker enda da jeg var på galeribesøk da jeg var liten, med barneskolen. La igjen litt mange ønsker i brønnen haha. Kjempe gøye prosjekter og fin kunts!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s